Klasblog – 3e kleuterklas

Klasfeest olé olé

Klasfeest olé olé

Onze laatste dagen in de kleuterschool... Dat vraagt om een groot klasfeest!We genoten samen van wat muziek, een hapje & drankje en leuke activiteiten. Laat team 1 maar komen! Wij zijn klaar!

Gluren bij de buren

Gluren bij de buren

Vandaag gingen we eens kijken bij onze buren van team 1. We mochten een middag meedraaien in 1MS en 1ML. Dat was best wel spannend. Wat worden we groot!

Een beestige uitstap

Een beestige uitstap

Eindelijk was het zover. Na lang aftellen namen we de trein naar Antwerpen, de Zoo. We zagen de leeuwen slapen, de zebra's vechten, de pinguïns zwemmen, ... Wat genoten we van deze speciale dag!Dank je wel meester Jan voor de mooie foto's

We zijn in de Zoo! Of toch niet?!

We zijn in de Zoo! Of toch niet?!

Zie jij het ook? Het lijkt wel of onze klas een dierentuin geworden is. Overal zijn pinguïns, zebra's, giraffen en leeuwen.Oh neen, toch niet!Het zijn de kinderen van onze klas. Ze hebben zich geschminkt!In 4 stappen werden ze een dier. Oef!

Op een grote boerderij

Op een grote boerderij

We gingen naar de kinderboerderij. Niet onze eigen boerderij in de klas dus deze keer, maar de échte boerderij. Ietsje spannender toch om ineens tussen de echte dieren te lopen... Een kip komt graantjes pikken, het schaap wil brokjes uit je hand proeven, het varken...

Leerkrachten

Leerkrachten

juf Annelies Crabbé
juf Delphine Van Rysseghem
juf Annelies De Man