De sint en zijn roetpieten kwamen op bezoek in 2ML en 2MS!

Vandaag kwam Sinterklaas samen met zijn roetpieten langs bij ons op school.

Om 9.00 uur hebben we hem samen met de andere kinderen van de school opgewacht op de speelplaats. We waren dolgelukkig om Sinterklaas terug te zien!!

Na de aankomst van de Sint gingen we naar de klas…Ook hier had de Sint in de nacht een bezoekje gebracht! We kregen heel wat lekkers en heel wat cadeautjes van Playmobil. Dankjewel lieve Sint!! We konden het nieuwe spelmateriaal direct ontdekken, wat een pret!

Na de speeltijd zaten we klaar in de kring met onze zelfgemaakte pietenmuts. Zou de Sint langskomen in onze klas? Was iedereen wel flink geweest? Ja hoor, OEF! De Sint las voor uit zijn grote boek en samen oefenden we de maaltafels. Tot slot zongen we ons sinterklaasliedje. KLIK KLAK, dit ging met gemak!

Het was een zoete dag om nooit te vergeten!

Tot volgend jaar lieve Sinterklaas!

Groetjes,

Team 2